Hieronta

Klassinen ja urheiluhieronta

Hieronta sopii loistavasti hoitomuotona kaikenikäisille. Monipuolisella pehmytkudoskäsittelyllä laukaistaan lihasjännityksiä ja kireyksiä, parannetaan lihasten elastisuutta ja kehon liikkuvuutta. Hieronnalla vaikutetaan kudosten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa edistävästi ja hieronnalla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia kehon stressitilaan. 

Urheilijan lihash9uollossa pyritään parantamaan kehon suorituskykyä ja edistetään palautumista suorituksen jälkeen. Hieronta toteutetaan yksilöllisesti kehosi tilanteen ja toiveidesi mukaan.

Purentalihashieronnassa perehdytään purentaan osallistuviin kudoksiin. Useimmin käsiteltäviä lihasjännityksiä ovat niska- ja hartiaseudulla, rintakehän ja kaulan alueella, sekä kasvojen ja leukanivelten alueella. Purentalihakset käsitellään suun sisä- tai ulkopuolelta. Yleisimmät purentalihashieronnan indikaatiot ovat bruksismi eli narskuttelu ja leukanivel ongelmat. Myös päänsärystä, migreenistä tai tinnituksesta kärsivät voivat hyötyä purentalihasten hoidosta. 

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta hinnasto

Hinnasto

Hinnastoa päivitetty 1.12.2023 alkaen

Urheilu/klassinen hieronta 60 min. 70€

Purentalihashieronta 60 min. 70€

Varaa aika